Vi er frivllige - og lykkelige!

Frivillighed har ikke bare en positiv effekt på samfundet – folk, der arbejder frivilligt er også lykkeligere end andre.

På individ-niveau er lykke og frivilligt arbejde direkte forbundet. Spørgsmålet er, om folk bliver lykkeligere af at arbejde som frivillige, eller om lykkelige mennesker er mere tilbøjelige til at bruge deres tid på andre.

For os virker det begge veje!

Firmaidrætten er drevet af frivillige personer, der har besluttet sig for at bruge deres tid, på at gøre det muligt for andre, at deltage i flere forskellige aktiviteter - alt sammen med udgangspunkt i arbejdspladsen, men alle er sådan set velkommen. Firmaidrætten er ikke udelukkende for folk på arbejdsmarkedet.

Vi målretter vores aktiviteter mod arbejdspladserne, men det udelukker ikke dem, der ikke er på arbejdsmarkedet. Vi er åbne for alle og alle er velkomne.

Frivilligt arbejde bidrager til lykke på flere måder. Det giver mere social kontakt, men forbedrer også chancen for at lære folk at kende uden for det frivillige netværk, fordi det forbedrer folks sociale evner.

Vi gør det, fordi det er sjovt og håber også at deltagerne har det sjovt. Så er det det hele værd!