Om Firmaidræt Silkeborg

Velkommen til idræt, motion og samvær hos firmaidrætten!  

Firmaidræt Silkeborg fokuserer på arbejdspladsen og medarbejderne som den primære målgruppe for idræt, motion og samvær. På den måde adskiller vi os fra andre idrætsforeninger i Silkeborg.  

Vi er dog lige så åbne for enkeltmedlemmer som andre foreninger. Du kan deltage med naboen, de andre fra vejen, tipsklubben, haveforeningen, familien eller andre grupper.

Vi tror på, at fællesskab og samvær omkring idræts- og motionsaktiviteter er med til at øge livskvaliteten hos det enkelte menneske. Derfor deltager vi også aktivt i den lokale idrætspolitiske debat for at være med til at forbedre og udvikle idrætstilbuddene, til gavn for alle i vores kommune. 

Firmaidræt Silkeborg vil gennem idræt, motion og samvær være samlingspunkt og drivkraft mod bedre livskvalitet. 

I sommerhalvåret inviterer vi til udendørs fodbold. I vinterhalvåret har vi også mange spændende aktiviteter på programmet, fx:          

  • Motionsbadminton
  • Dart         
  • Fodbold indendørs        
  • Riffel- og pistolskydning samt blindskydning         
  • Svømning samt varmtvandsgymnastik og familiesvømning         
  • Bowling 

Fra denne sæson, er det gratis at være medlem af Firmaidrætten. Prisen for medlemskortet er indregnet i nedenstående aktivitetsgebyr. Dog er der modregnet en vis rabat til at starte med. Alle der deltager, skal være medlem af Firmaidrætten, men dette er som sagt gratis.

Du kan få mere information ved at trykke rundt på denne hjemmeside. Her du også kan finde kontaktoplysninger på de forskellige idrætsudvalg samt bestyrelsen.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på 
kontoret@firmaidraetten.dk, eller ringe til formand Sten Nørup på telefon 86 81 56 74.  

Mange sportslige hilsener 
Firmaidræt Silkeborg