Lukning af kommunale svømmehaller

15. marts 2020

Det gælder sig både vores morgensvømning i Højskolens Svømmehal lørdag morgen og svømning mandag eftermiddag på Nordvest og ligeså Varmtvands gymnastikken tirsdag aften på Nordvest, samt Them Svømmehal.

Jeg har i onsdags (10/3) modtaget mail fra Silkeborg Kommune om lukning af de kommunale Svømmecentre og dermed aflysning af vores svømning med øjeblikkelig varsel. Det gælder sig både vores morgensvømning i Højskolens Svømmehal lørdag morgen og svømning mandag eftermiddag på Nordvest og ligeså Varmtvands gymnastikken tirsdag aften på Nordvest. Lukningen / aflysningen af svømningen er gældende til situationen har forbedret sig så meget, at vi får melding om, at lukningen er ophævet.

Vi har endvidere  fået oplysning om, at samme meldinger gælder også for Them Svømmehal, hvor vores svømmetid ikke er kommunalt tildelte foreningstimer. Så de sidste af vore planlagte svømmedage søndag eftermiddag her er også aflyst.

Alle beklager selvfølgelig, at situationen er blevet så alvorlig, at det har været nødvendigt med disse foranstaltninger, og vi håber, at der må ske forbedringer, der så i givet fald nok skal blive kommunikeret ud til Jer.

Til klubtilmeldte deltageres kontaktpersoner.   Jeg vil bede Jer informere Jeres tilmeldte svømmere om situationen, så der ikke er nogen som skal komme til at gå forgæves til en lukket dør.

I håbet om snarlige bedringer af situationen

Mvh. / Valdemar