Firmaidrætten har fundet ny boldgade

5. juni 2015

Det har været en tradition i næsten 40 år, at der blev spillet firmafodbold på træningsbanerne bag Silkeborg Stadion. Men, i forbindelse med etableringen af nyt plejecenter og ombygning af stadion har Firmaidræt Silkebog været i gang med at finde nye baner til fodboldturneringen.

Firmaidræt Silkeborg har fundet nye baner til firmafodbold ved den gamle Nordre Skole på Nylandsvej. Her er der plads til tre 7-mands baner og gode omklædningsmuligheder. Området ligger centralt i byen med, cirka samme afstand fra centrum, som banerne ved stadion.

”Trods en del opstarts vanskeligheder, skal vi nok blive rigtig glade for at være her. Holdene har taget godt imod de nye forhold, om end banerne er lidt ujævne, men der er løbende kontakt til kommunen for at forbedre forholdene. Men det er lige for alle hold, så det finder vi også ud af.” siger formand for Firmaidræt Silkeborg, Sten Nørup, som også er turneringsplanlægger for fodboldturneringen og fodbolddommer.

undefined

Mangler skydebaner

Bestyrelsen i Firmaidræt Silkeborg overvejer at samle flere af foreningens aktiviteter i området omkring den gamle Nordre Skole, hvor der også er en idrætshal og flere sale. I forbindelse med byggeriet af det nye stadion på Søholt, skal de eksisterende skydebaner rives ned, og der er ikke kommet en løsning på, hvor der skal skydes efter sommerferien.

”Det bliver spændende at se hvad fremtiden byder på. En ting er sikkert – Firmaidræt Silkeborg vil gerne være en del af en langsigtet løsning. Det kunne være vi kunne være med-finansierende i forbindelse med et halbyggeri, som også kunne bruges af skolerne i dagtimerne, Idræt om Dagen og andre interesserede. Da vi tidligere har været med til at styre skydebanerne i Arena Centret, kan vi også se os selv som en løsning i forhold til et nyt anlæg, selvfølgelig i samarbejde med de øvrige skytteklubber og kommunen, ” siger formanden.

Mandag og tirsdag aften, kan du finde Sten Nørup på fodboldbanerne, som en meget snakkende dommer, der hygger sig med fodboldspillerne på banen.