Aktuelt i Firmaidræt Silkeborg

Velkommen til idræt, motion og samvær hos firmaidrætten!  

Firmaidræt Silkeborgs primære målgruppe er arbejdspladsen og er den foretrukne samarbejdspartnere, inden for idræt, motion og samvær for firmaets medarbejder. På den måde adskiller vi os fra andre idrætsforeninger i Silkeborg.  

Vi er dog lige så åbne for enkeltmedlemmer ligesom andre foreninger.  Du kan deltage med naboen, de andre fra vejen, tipsklubben, haveforeningen, familien eller andre grupper.

I sommerhalvåret er vores hovedaktivitet udendørs fodbold, men vi har også andre spændende aktiviteter som fx FMM Adventurerace. I vinterhalvåret har vi mange spændende aktiviteter på programmet, fx:        

Man betaler et aktivitetsgebyr for deltagelse.

Alle tilmeldte bliver automatisk personligt medlem af Firmaidræt Silkeborg, og er gældende for perioden 1. april - 31. marts året efter. Medlemsskab er dog gratis.

Du kan få yderligere information ved at trykke rundt på denne hjemmeside. Her kan du også finde kontaktoplysninger på de forskellige idrætsudvalg samt bestyrelsen.

Du kan også besøge os på Facebook - hvor der kan ligge nyheder, opdateringer, resultater og billeder. Du er også velkommen til slå noget op selv.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på 
kontoret@firmaidraetten.dk, eller ringe til formand Sten Nørup på telefon 86 81 56 74.  

Mange sportslige hilsener 
Firmaidræt Silkeborg