Indkøbskurv (0)

Silkeborg Firma Multi Motion - Adventurerace 2016

Brænder du for holdsport og varieret motion i naturen?
Og er du klar til at udfordre krop, psyke og samarbejdsevner?

Rigtig Team-ånd

Lav et hold med dine kolleger eller kammerater, og få en uforglemmelig oplevelse i Silkeborg til firmaidrættens Firma Multi Motion.

Hvad er Firma Multi Motion
Firma Multi Motion er et adventurerace for hold af tre personer, hvor deltagerne oplever en kombination af udendørs teamopgaver, der stiller krav til både samarbejdsevner og individuelle præstationer. Firma Multi Motion er et stjerneløb.

 

Du og dit hold vil møde udfordringer til kondition, samarbejde og viden - til lands, til vands og i højden. 

Aktiviteterne kan bl.a. være cykling, orienteringsløb, skydning og overraskende teamopgaver, og I bliver udfordret både individuelt og som hold. Holdet skal finde rundt i og omkring Silkeborg by ved hjælp af koordinater og kort.

 undefined

Hvem kan være med
Firma Multi Motion er målrettet firmahold og motionister i Silkeborg og omegn.

Sværhedsgraden er tilrettelagt, så almindelige motionister kan være med og samtidig få en spændende og sjov oplevelse. Du bestemmer selv tempoet. En oplevelse, der vil blive snakket om længe!

Der er to distancer: 30 eller 50 km. 

undefined

Pris: 900 kr. pr. hold.

Du kan finde flere informationer:

Regler

undefined

Igen i år er vi sponsoreret af Arbejdernes Landsbank.

Firma Multi Motion og Arbejdernes Landsbank er et godt match, da det i banken også handler om at arbejde tæt sammen med kunderne - ligesom på et hold.


Arbejdernes Landsbank er de seneste 6 år kåret som danskernes foretrukne bank. En kåring, som de i banken er meget stolte af, og som alle medarbejdere hver dag knokler benhårdt for at leve op til.


Du kan møde medarbejderne fra Arbejdernes Landsbank på selve løbsdagen, både på en post undervejs i løbet og på en stand i målområdet, hvor der vil være mulighed for at deltage i en konkurrence, og få en snak med dem.

undefined